Liecba Akné

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Liečba akné

Akné je kožným ochorením, ktoré sa vyskytuje najmä u mladých ľudí . Avšak posledných pár rokov je jeho výskyt zvýšený aj u ľudíso zlým zdravotným stavom organzimu.
Je mnoho príčin vzniku tejto záludnej kožnej choroby. Niektoré sa daju odstrániť úplne jednoducho na prírodnej báze . Vacsina ľudí siaha hneď po antibiotikách a iných liekoch, ktoré im predpíše lekár. Tieto lieky a krémy proti akné majú mnohokrát aj vedľajšie účinky ako je depresia, úzkosť alebo tráviace tažkosti. Preto je lepšie ak sa človek rozhliadne a hľadá skôr alternatívne cesty liečby. Je mnoho užitočných látok, ktoré su voľne dostupné v prírode vo svojej nezmenenej podobe a čo je hlavné, sú pre organzimus človeka neškodné. Užitočnou látkou je napríklad zinok. Ten vo svojej podstate pokožku dokonale vysúša, čo je pri nadmernej produkcií mazu veľmi vítané. Ďalej je možná liečba pomocou cesnaku, ktorý ma rovnaké účinky ako zinok (zinková masť) Ak sa bojíte, že vám po vyrážkach ostanú nepríjemné jazvy alebo jazvičky určite siahnite o produkte Aloe Vera, ktorý je dostať v každej lekárni. Aloe Vera má hojivé ale aj protizápalové účinky . Čiže sa vaša pokožka bude hojiť oveľa rýchlejšie. Častokrát je za tvorbou tohto kožného ochorenia zlá strava . Hlavne konzumácia jedál z fast foodov alebo pitie sladkých nápojov. V tomto prípade je vhodná detoxikačná kúra. Nato sa veľmi hodí zelený alebo čierny čaj. Ak máte na výber určite si vyberte zelený. Natieranie chorých miest na koži je dobre robiť pomocou tampónu, ktorý si môžete namočit napríklad do citrónovej štavy, ktorú si ale predtým zmiešajte s vodou aby vám tento extrakt nepoškodil pokožku. Toto bolo pár rychlých tipov ako sa vysporiadať s vyrážkami. Viac informácií nájdete na stránkach http://akneliecba.sk

akné | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014